APRAFATINKA SZÍNRE LÉP (+ ajándék színező!)

Ára: 3499 Ft

Emlékszel arra, milyen volt gyerekként mindenhol varázslatot látni? Akkor Aprafatinka történetei biztosan neked valóak! Akár könyvtári mesefigurák előtt piruettezik, akár a fellegek közt hajt varázsbiciklin, vele MINDIG történik valami furcsaság…

Ebben a mesecsokorban összesen két órányi hangosmesét (azaz 5 + 1 külön történetet) találsz Aprafatinka kalamajkáiról – no meg egy nyomtatható színezőt, hogy hallgatás közben is legyen mivel tüsténkedni! 

Hallgass bele itt:

APRAFATINKA SZÍNRE LÉP – 0. rész: Ki ez a lány?

Ismerd meg Aprafatinkát (meg persze szerető családtagjait és barátait!) ebből a rövid, bemutatkozó hangosmeséből – töltsd le INGYEN most azonnal!

Hallgass bele itt: 

Gőbel Nonó: Aprafatinka színre lép – 0. rész: Ki ez a lány?
Gőbel Nonó: Aprafatinka színre lép – 1. rész: Reggeli ruhabuli

APRAFATINKA SZÍNRE LÉP – 1. rész: Reggeli ruhabuli

Ára: 799 Ft

Nincsen sűrűbb reggel annál, ami késve indul – hát még ha egy csipetnyi varázslat is közbeszól! De ha Aprafatinka gardróbjában táncra keltek a ruhák és a szekrény, hogyan fog valaha iskolába indulni?…

Hallgass bele itt: 

APRAFATINKA SZÍNRE LÉP –  2. rész: Hercegnő a könyvtárban

Ára: 799 Ft

Hogyan lesz egy csendes könyvtári délutánból mesébe illő kalamajka? Aprafatinkának minden cserfességét be kell vetnie az elszaladt mesefigurák visszakergetéséhez – szerinted sikerülni fog neki?

Hallgass bele itt: 

Gőbel Nonó: Aprafatinka színre lép – 2. rész: Hercegnő a könyvtárban
Gőbel Nonó: Aprafatinka színre lép – 3. rész: Kockavári kaland

APRAFATINKA SZÍNRE LÉP – 3. rész: Kockavári kaland

Ára: 799 Ft

Aprafatinka igazi apakalandra kerekedik egy álmos délutánon, amikor a közösen épített kockavárjukba bújva püffögő vonatokat, szivárványlépcsőt és duplómúzeumot is találnak. De mi lesz, ha Aprafatinka kistestvérei megtalálják a bűvös építményt?!

Hallgass bele itt: 

APRAFATINKA SZÍNRE LÉP –  4. rész: A körmöcske-kígyó

Ára: 799 Ft

Amikor Aprafatinkát megtanítja körmöcskézni a „csinálós” nagymamája, olyan lelkesedéssel vág bele, hogy alkotása életre kel! Hogyan kergesse vissza a házba ezt a komisz kígyót minél előbb?

Hallgass bele itt: 

Gőbel Nonó: Aprafatinka színre lép – 4. rész: A körmöcske-kígyó
Gőbel Nonó: Aprafatinka színre lép – 5. rész: A varázsbicikli-túra

APRAFATINKA SZÍNRE LÉP – 5. rész: A varázsbicikli-túra

Ára: 799 Ft

Aprafatinka Anyuval és Milus barátnőjével kerekezni indul a közeli Körte-tóhoz, közben meg találkozik medvecsaláddal, lufipingvinekkel és gesztenyecirkusszal – mielőtt az út emelkedni kezd és a felhők közé viszi őket! De hogyan jutnak majd vissza a tóhoz?

Hallgass bele itt: 

© Gőbel Noémi, 2023. Minden jog fenntartva!