Az alábbi Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban “Szerződés”) a bukkancs.hu weboldalon (“weboldal” vagy “honlap”) való vásárlásra vonatkozik, valamint az Eladó (ld. 1.1) által működtetett közösségi oldalakon történő megrendelés esetén.

 1. Általános
  1.1 Az Eladó
  A weboldal üzemeltetője (“Eladó” vagy “mi”):
  Gőbel Noémi, egyéni vállalkozó
  Svéd adószám: SE871028944101
  Székhely: Trollebergsvägen 24B, 22229 Lund, Svédország
  Telefonszám: +46-76-260-2043
  E-mail cím: nono@bukkancs.hu

  1.2 A Vásárló
  A Vásárló minden olyan természetes személy, aki 18. életévét betöltötte. A 18. életévét be nem töltött személy csak szülői vagy nagykorú személy beleegyezésével vásárolhat.

  A weboldalon keresztül való vásárlással a Vásárló elfogadja a Szerződés feltételeit, ami a vásárlást kötelező erejűvé teszi. A Vásárló maga felel a vásárlásnál megadott információk helyességéért, a helytelenül kitöltött vásárlási adatokért a Vásárló vállal felelősséget.

  1.3 A Szerződés változtatása
  Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a weboldal Szerződését részben vagy egészben bármikor módosíthatja, ezért ajánljuk, hogy a Vevő tájékozódjon minden vásárlás előtt az aktuális Szerződés feltételeiről.

  1.4 A Szerződés hatálya
  A weboldal Szerződését és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba.

  1.5 Elállás a Szerződéstől
  Az Eladónak jogában áll a vásárlási igazolás visszaküldését követően is a szerződéstől elállni, annak teljesítésére tőle már el nem várható okok miatt, mint például áruhiány, készlet különbség, szállítási késések, árváltoztatás és technikai hibák. Az esetleges képi tartalmi vagy árazási hibákért is fenntartja a jogát az Eladó.

  Vis maior esetén a Szerződésben foglalt kötelezettségektől az Eladó elállhat. A vis maior lehet sztrájk, a személyzet megbetegedése, szállítási zavarok, az import / export tilalma, függetlenül attól, hogy ez az Eladóval vagy az Eladó által megbízott kézbesítővel fordul elő. Ha a vis maior több mint két hónapig érvényben van, a Vásárlónak és az Eladónak is joga van felmondani a Szerződést kártérítési kötelezettségek nélkül.
 2. Fizetés
  2.1 A fizetés menete
  Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Vásárló bármilyen termék vásárlásával elfogadja a jelen weboldalon lévő adatvédelmi nyilatkozatot és a Barion Payment Zrt. adatkezelési szabályzatát.

  A fizetés után elektronikus számlát készít az Eladó, amit e-mailen továbbít a Vásárló részére. A megrendelés azonnal teljesül és nem készül írásban szerződés.
 3. Szállítás
  A megrendelt terméket 1-2 munkanapon belül az Eladó feladja postai úton. A termék a Vásárlóhoz 5-7 munkanapon belül érkezik meg, de az Eladó fenntartja a jogát az esetleges késésért a megrendelések számát tekintve, illetve szállítással kapcsolatos korlátozásokra. A végleges szállítási díjak eltérhetnek a weboldalon feltüntetett díjaktól, az esetleges változtatásokért a jogot fenntartja az Eladó.
 4. Elállási jog
  A Vásárló a svéd jogszabályoknak megfelelően (2005:59) a Vásárlónak 14 napja van, hogy gyakorolja az elállási jogát. A 14 nap a termék átvételétől kezdődik. A terméknek használatlan, eladásra képes állatpoban kell lennie, minden hozzávalóval és csomagolással együtt.
 5. Reklamáció
  A svéd jogszabályoknak megfelelően a Vásárlónak 3 évig reklamációs joga van. Ha a kézbevételkor a Vásárló észleli a termék hibásságát vagy a szállítás során sérülést azt mielőbb az Eladó felé jeleznie kell. A svéd jogszabályoknak megfelelően a Vásárlónak két hónapja van jeleznie az ilyen nemű kárt.

  Mint a reklamációban foglalt terméket visszakapta és ellenőrizte az Eladó, ő azt a Vásárló felé kárpótolni köteles a svéd fogyasztóvédelmi törvény szerint (Lag 2005:59). A vásárlónak jogában áll reklamálni az EU által biztosított online felületen itt.