Itt a Betűfaló Kihívás!

Nincs sok időd? Gyorsan görgess lejjebb a részletekért! <3

Kezdjük az elején: remélem, a pandémiával együtt/annak ellenére is MESÉS karácsony áll mögöttetek (vagyis, khm, fekszik durranó hassal a kanapén 😉)!

Mivel mi általában a két ünnep között utazunk haza Budapestre, így magát a szentestét úgy éltük meg, mint eddig – nehezítő körülmény volt egy újabb virgonc gyerkőc a családban, illetve egy családon átvonuló csúnya nátha, de végül minden egész jól sikerült (ITT írtam róla néhány gondolatot még az est végén, egyedül csücsülve a díszített fánál, ha kíváncsiak vagytok), éljen-éljen!

Mostanra viszont a lurkók megszokták a karácsonyfát és lelegelték az import szaloncukrot; kiválasztották kedvenc ajándékaikat (Samu: egy narancsos rágóka, Benu: egy apró ukulele, Cucu: egy Auris harangjáték, amit mellesleg mind imádunk 😍) és elkezdték emlegetni az ovit, iskolát, barátokat.

És mivel szerintem bőven vagytok rajtunk kívül, akinél hasonló a hangulat, gondoltam, épp itt az ideje az október óta emlegetett olvasós kihívásnak! (Akkor mutattam meg Instagramon Cucu iskolás verzióját ennek a kihívásnak – fogtam, lefordítottam, szájunk ízére igazítottam, @agiszerint Ágit megkértem, rajzolja meg nekem, és voilá, itt is van!)

Úgyhogy csapjunk is bele!

FONTOS TUDNIVALÓK

  • 15 “betűfalás”-t találtok a kihívásban, nem véletlenül: így magatok választhatjátok ki, mi áll hozzátok közelebb, mondjuk egy recept vagy egy használati utasítás betűzgetése?
  • Korhatár nincs! Szerintem 3-7 év között szól legnagyobbat, de sosincs túl korán (vagy késő?) egy jó olvasós mókához…
  • A képeket, amiket küldtök, csak én látom majd, és ha akarjátok, nem is kell látszódjon rajta a betűfaló(i)tok arca. Letölteni sem fogom – csakis arra kell, hogy lássam, melyik akciót csináltátok aznap!
  • Ha megcsúsztok egy-két nappal, az is belefér, a lényeg, hogy a végén jöjjön ki a hét “betűfalás” 😉
  • Ha van otthon nyomtatótok, töltsétek le és nyomtassátok ki nyugodtan a kihívást, nagyon jól mutat mindenféle hűtőkön! 👇

AZ A BIZONYOS MEGLEPI!

Bár remélem, elsősorban az olvasás szeretete miatt csaptok majd bele a kihívásba, azért persze készülni is akartam nektek valamivel! No de mivel?

  • Akik minden nap elküldik a képeket a “betűfalás”-aikról, kapni fognak tőlem válaszként egy-egy betűt vagy számot. Ezekből a végén összeáll majd egy kuponkód – méghozzá a hiperszuper Manubaba bolthoz, amely ingyen szállításra jogosít fel bármilyen januári vásárláshoz! Egy a lényeg: könyv (is) legyen a kosárban 😉
  • Éééés ezen felül három “Én is betűfaló vagyok” falra akasztható printet is ki fogok sorsolni minden résztvevő között, amelyek szintén @agiszerint Ági tollából származnak majd, csakúgy, mint a kihívás képei! 💛

Ha bármi kérdés, óhaj-sóhaj-panasz eszetekbe jut, sikítatok bátran – ezennel él a betufalo(kukac)bukkkancs(pont)hu ímélcím, szóval ott bármikor elértek!

(Ha pedig Instagramon osztanátok meg a kihívás hírét, vagy képeket arról, hogyan vesztek részt, ne felejtsétek használni a #betufalokihivas hashtaget, meg persze taggelni a @bukkancsot! 😉)

Egy-kettő-három: olvasásra FEL! 📚💛☺️

Hozzászólok

(Az ímélcímed nem lesz nyilvános.)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .