Nincs sok időd? Gyorsan görgess lejjebb a részletekért! <3

Kezdjük az elején: remélem, a pandémiával együtt/annak ellenére is MESÉS karácsony áll mögöttetek (vagyis, khm, fekszik durranó hassal a kanapén ?)!

Mivel mi általában a két ünnep között utazunk haza Budapestre, így magát a szentestét úgy éltük meg, mint eddig – nehezítő körülmény volt egy újabb virgonc gyerkőc a családban, illetve egy családon átvonuló csúnya nátha, de végül minden egész jól sikerült (ITT írtam róla néhány gondolatot még az est végén, egyedül csücsülve a díszített fánál, ha kíváncsiak vagytok), éljen-éljen!

Mostanra viszont a lurkók megszokták a karácsonyfát és lelegelték az import szaloncukrot; kiválasztották kedvenc ajándékaikat (Samu: egy narancsos rágóka, Benu: egy apró ukulele, Cucu: egy Auris harangjáték, amit mellesleg mind imádunk ?) és elkezdték emlegetni az ovit, iskolát, barátokat.

És mivel szerintem bőven vagytok rajtunk kívül, akinél hasonló a hangulat, gondoltam, épp itt az ideje az október óta emlegetett olvasós kihívásnak! (Akkor mutattam meg Instagramon Cucu iskolás verzióját ennek a kihívásnak – fogtam, lefordítottam, szájunk ízére igazítottam, @agiszerint Ágit megkértem, rajzolja meg nekem, és voilá, itt is van!)

Úgyhogy csapjunk is bele!

FONTOS TUDNIVALÓK

AZ A BIZONYOS MEGLEPI!

Bár remélem, elsősorban az olvasás szeretete miatt csaptok majd bele a kihívásba, azért persze készülni is akartam nektek valamivel! No de mivel?

Ha bármi kérdés, óhaj-sóhaj-panasz eszetekbe jut, sikítatok bátran – ezennel él a betufalo(kukac)bukkkancs(pont)hu ímélcím, szóval ott bármikor elértek!

(Ha pedig Instagramon osztanátok meg a kihívás hírét, vagy képeket arról, hogyan vesztek részt, ne felejtsétek használni a #betufalokihivas hashtaget, meg persze taggelni a @bukkancsot! ?)

Egy-kettő-három: olvasásra FEL! ??☺️