Őszi MUMIN-játék

//LEZÁRVA!//
Ha már egyszer ősz, és falevelek, és mesék, és Skandinávia – akkor nem hagyhattam ki a lehetőségét, hogy összehozzak nektek egy Mumin-nyereményjátékot!

Merthogy képzeljétek, a Geopen Kiadó (aki a Pepe-könyvekért is felelős) a magyar nyelvű Mumin-könyvek kiadója is, így például a legelső igazi Mumin-regényt is ők adták ki, tele cukkancs rajzocskákkal és igazi, autentikus történetekkel a Mumin-völgyből – én meg gondoltam, összegyűjtök hozzá még néhány apróságot, és egy igazi Mumin-pakkot rakok össze nektek, ha már egyszer ennyien összegyűltünk itten!Szóval a képeken látható csudiságokat MIND megnyerhetitek:
🍂 egy Mumin-könyvet
🍂 egy Mumin-bögrét
🍂 egy Mumin-teás válogatást, és
🍂 egy Mumin-konyharuhát!

ÉS HOGYAN?
🏔 lájkoljátok ezt a képet Instagramon,
🏔 kövessétek a @bukkancs profilt ÉS a Geopen Kiadó FACEBOOK-profilját
🏔 kommentben írjátok meg az Instagram-kép alatt, ha ezeket megtettétek, és taggeljetek egy ismerőst, akivel végigkóstolnátok ezeket a “barátságos” teákat!

Ennyi! A völgybéli játékunkat nem támogatja az Instagram, de minek is – szeptember 20-án éjfélig lehet részt venni benne, és másnap reggel hirdetjük majd ki a nyertest itt is, sztoriban is! Hajrá-hajrá, induljon az őszi móka! 

Hozzászólok

(Az ímélcímed nem lesz nyilvános.)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .