Véhéhééégre kaptunk egy új Pepe-könyvet!!!

…Aki valamiért kimaradt volna a Pepés LIVE-ból augusztusban, annak elárulom, hogy Cucuék konkrétan ronggyá olvasták az évek alatt a “zöld” Pepénket, azaz dehogy olvasták, HALLGATTÁK állandóan – még szerencse, hogy Bazsival mindkettőnknek csordogál egy kis zene az ereinkben, de azért így is kissé beteltünk az Állatok Farsangjával egy idő után.

No de aztán jött a felmentősereg, a Geopen Kiadó személyében – megkérdezték, mit olvasnánk tőlük szívesen, én pedig rávágtam, hogy MÉG PEPÉT PLÍZ, és így került hozzánk ez a Mozartos csudiság! (Meg az operás is, de arról majd máskor…)

Nadeszóval! Továbbra is százpontos ötletnek tartom, hogy a klasszikus zene szeretetét Pepével fakasszuk fel gyerkőceink szívében, és hogy lássátok, nem a levegőbe beszélek, elárulom, hogy ez a könyv vezette el az egyébként rendkívül svéd popzene-szerető Cucuékat a Varázsfuvolához, az ötödik képen látható/hallható Éjkirálynő áriája lett ugyanis Cucu kedvence (amitől külön odalettem, mert nekem a Varázsfuvola az abszolút kedvenc operám, a Jesus Christ Superstar, a Beatles és a Queen mellett ez szólt annyit otthon gyerekkoromban, hogy álmomból felköltve is tudnák folytatni bármelyik részt, szóval a vér nem válik vízzé, zárójel bezárva!). Ma délután maguktól kérték Benuval, hogy azt hallgassuk, szóval erre mindenképp jó volt; ami a könyvet illeti, továbbra is szépek, igényesek az illusztrációk, a zenei válogatás meg nekem nagyon tetszik, oda is raktam a lenti képhez, miket hallhatunk benne!

Szóval köszönjük a Geopennek, hogy megszánt minket ezzel a szuper zenekönyvvel, és ezáltal megmentett minket (átmenetileg) a Unicorns and Ice Cream című svéd sláger tízenmilliomodik meghallgatásától – ha nektek is van hasonlóan “szeretett” muzsikátok otthon, ezerrel javaslom, hogy tegyetek szert ti is egy kis Pepe-Mozartra, mert izé, megéri!