Eshet rózsaszín vattacukor az égből és pöröghet a feje tetején számtalan katicabogár, de egyvalami akkor is ugyanaz marad majd: az ovisok és a járművek közti bűvös kapcsolat!

…Mindezt mondom úgy, hogy mi nem is vagyunk ANNYIRA járműves család: vérprofi @szanszab -ékkal ellentétben Benuéknak fogalmuk sincs sorozatszámokról, járatokról és hasonlókról (én pedig, khm, máig keverem a kamionokat és a teherautókat, upsz); mégis, ahányszor motor, rendőrautó – pardon, POLÍSZBÍL – , vonat vagy egyéb kerekes szállítóeszköz halad el mellettünk, az állacskák leesnek, mutatóujjak szállingóznak a levegőben, és indulhat is a nézelődés!


Mindemiatt nagyon is jól jött nekünk ez a járműves lapozgató, melyet Budapesten kaptunk az egyik nagyitól: szerintem pont a mifajtánknak való, akik szeretik a járműveket, de azért nem mélyedtek még el a témában! A kihajtható fülek kissé ugyan vékonykák, de azért egész jól bírják a hajtogatást – meg hát az egész könyv azért ovis-biztos (értsd: vastagabb) papírból készült, szóval gond egy szál se! A sok hajtogatásban fel sem tűnik, hogy egyébként nem túl hosszú maga a könyv, ebben megintcsak az ovisokra van méretezve, bravó!

Úgyhogy hajrá-hajrá, ismerkedjetek ezzel a csudisággal, hajtogassátok a füleket és böngésszétek a részleteket – mert mint mondottam volt, valami közötök biztosan lesz hozzá! Vattacukor ide vagy oda..